Toggle mobilmeny

Arnt Olav Klippenberg

Født: 18.04.1957
Bosted: EGERSUND, Rogaland

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Grunnskole 8.-10. klasse. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Videregående skole

Tema

Spennende historier fra vikingtiden. (Med utgangspunkt i Klippenbergs romanserie). Livet er ikke det verste man har. ( Humoristisk og poetisk skråblikk på livet)

Bokutgivelser

Arnt Olav Klippenberg har så langt gitt ut 10 bøker. For tiden skriver er han på en serie spenningsbøker fra vikingtiden. Her følger vi sagahelten Odd fra Berglyd, bueskytteren som har gitt navn til to eliteserielag i fotball (Rosenborg het Odd til 1929). De to første bøkene i serien, Ormebitt og Steinulv, ble utsolgt fra forlaget og foreligger nå i pocket. Den tredje boken, Relikvie, er ventet 4. september 2021.
Ellers har Klippenberg bak seg et forfatterskap som strekker seg fra rene humorbøker, matbøker og til en biografi om Grundtvig og hans forhold til kvinner og kjærlighet, utgitt kun i Danmark. Han har også gitt ut to bøker sammen med Vamp-tekstforfatter Ingvar Hovland. Der har de samlet sine dikt, kåserier og petiter. Det hører kanskje med til forfatterskapet å nevne at Klippenberg, som journalist, har vært fast spaltist i Stavanger Aftenblad gjennom 20 år. I Rogaland er han også kjent som humorist, artist og skuespiller.

www.facebook.com/Rekefjord
www.facebook.com/klippenberg
www.jarenforlag.no