Toggle mobilmeny

Catharina Natalie Wandrup

Født: 27.03.1987
Bosted: Oslo

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Grunnskole 1.-4. klasse. Grunnskole 5.-7. klasse. Grunnskole 8.-10. klasse. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Sosiale institusjoner. Videregående skole

Tema

Magi, digital teknologi, klimakrise, krig, søsken, kjærlighet, nettvett, tap og sorg, sosiale forskjeller, flukt, oppvekst, humor.

Bokutgivelser

Catharina Natalie Wandrup er født i 1987 og bor i Oslo. Hun er utdannet filmfotograf ved Den norske filmskolen på Lillehammer, og jobber til daglig som film- og tv-fotograf. Hun har også jobbet mye med formidling av filmfortelling og holdt kurs for både barn, ungdom og voksne.

Stjerner over Tivoli er den første boken i Søstrene Lumière, en fantasyserie for mellomtrinnet, og er hennes debut som forfatter.

Om Stjerner over Tivoli 
«Kan treffe barna rett i hjertet. Akkurat nå føles det ekstra relevant å lese fantasy der verdensfreden står på spill. Det er noe forfriskende med en såpass aktuell fantasyroman.»
Guri Fjeldberg, Aftenposten

«Med en originalitet og egenart som selv garvede forfattere kan slite med å oppnå i romanene sine, står Wandrups debut som en av de sterkeste barneromanene fra 2022.»
Nora Steenberg, Bok365.no (Terningkast 6)

«Leseren suges inn i den magiske verdenen.»
Karen Frøsland Nystøyl, Periskop

Instagram: @catharinawandrup