Toggle mobilmeny

Cecilie Hoxmark

Født: 27.08.1973
Bosted: Borgen, Viken

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner. Videregående skole

Bokutgivelser

Tema

Barnløs
Alle kjenner vi noen som ikke har barn, men sjelden historiene bak. Her deler jeg min historie, ærlig og usminket, med refleksjoner og skråblikk. For hvor langt er du villig til å gå? Hva skjer med forholdet når barnet ikke kommer? Tap av barn, en usynlig sorg. Om livet uten barn.

Lyspunkter
Min historie har gitt meg mye motstand men også en forståelse av at forventninger til livet ikke nødvendigvis blir innfridd. Hva skjer når du gir slipp på forventningene? Hvordan skape seg et godt liv til tross for at du så for deg noe helt annet? Her deler jeg av min historie men også hvilke grep jeg selv har gjort for å finne mitt gode liv.

om forfatteren

Cecilie står bak «Prosjekt Åpenhet» med foredrag, podkasten Barnløs på godt og vondt og boken Barnløs. Hun er utdannet biolog og har sagt opp en fast jobb som medisinsk rådgiver for å bruke all sin tid på Prosjekt Åpenhet. Hennes visjon er at vi må kunne snakke om barnløshet på en naturlig måte. Vi trenger også å løfte blikket og se alt hva livet har å tilby. Noen ganger har vi for smale forventninger til hva livet skal inneholde. Ja til å tørre mer, våge å ta nye og andre valg og sette pris på de små lykkestundene i hverdagen.

www.prosjektåpenhet.no
Instagram
Facebook
Youtube