Toggle mobilmeny

Hanne Ramsdal

Født: 23.10.1974
Bosted: OSLO

Bokutgivelser

Litterære produksjoner

KLIPP OG LIM – EN SURREALISTISK REISE
– De sanneste forutsetninger for å skape kunst ligger i det underbevisste.
Dette hevdet André Breton i sitt surrealistiske manifest fra siste halvdel av 1920-tallet, og dermed hadde han satt ord på surrealismen som retning innen kunst og litteratur. I løpet av en dobbelttime vil forfatterne Edy Poppy og Hanne Ramsdal introdusere elevene til surrealismen som et historisk, kulturelt og litterært fenomen.

RETT FORAN NESA PÅ DEG
Med bakgrunn i egne erfaringer med tekstproduksjon for film, scene og bok vil Hanne Ramsdal skape et alternativt rom hvor elevene får både fysiske og skriftlige oppgaver som gir andre og uventede innganger til tekst. Og for en gangs skyld gir vi blaffen i rettskrivning.

PUBERTET
Skrive- og lesestimulerende kurs for 6 trinn. Basert på erfaringer fra tidligere kurs for 6. Trinn ved blant annet Bjøråsen Skole på Romsås i 2017, har jeg utviklet et opplegg med pubertet som tema.

CELLEDELING
I 2016 holdt Hanne Ramsdal og Rebekka Nystabakk et skriveverksted med innsatte i Oslo fengsel med det mål å skape et «umulig møte» mellom de innsatte og nabolaget på den andre siden av muren. Et utvalg av tekstene fra verkstedet ble til boka Sola kommer opp eller verden snurrer rundt kall det hva du vil.