Toggle mobilmeny

Helge Lee (H. L. Phoenix)

Født: 24.05.1982
Bosted: Heggedal, Viken

Forfatteren besøker gjerne

Barnehager. Bibliotek. Grunnskole 1.-4. klasse. Grunnskole 5.-7. klasse. Grunnskole 8.-10. klasse. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner. Videregående skole

Tema

Tegneserieskaping. Konsept-tegning og verdensbygging. Historieformidling ifa. tekst. Historieformidling ifa. bilder. Illustrasjon (tips og triks)

Bokutgivelser

Om forfatteren

H. L. Phoenix er en prisbelønnet forfatter, illustratør og serieskaper. I 2022 vant han Ravneringene-prisen, for blant annet Arkin-serien og hans prestasjoner som forfatter. Prisen er Norges første litterære fantasy-pris, og den er opprettet og personlig utdelt av fantasy-dronningen Siri Pettersen. Han har kontrakt med Egmont, som gir ut den grafiske romanserien (tegneserien) hans «Arkin – Lysets vokter». Første bok i Arkin-serien gikk rett inn på top 10-listene til Ark, senere topp 10-listen til Barnebokforeningen og så topp 15-listen over de mest solgte barnebøkene i Norge første halvår 2021! For ikke å nevne barneboken “Den lille høna med bæsj i ryggsekken” som også er en app har ligget som nr. 2 i Norge på Lesemester siden juli, stemt frem av nesten 10 000 barn!

www.hlphoenix.no