Toggle mobilmeny

Ingunn Aamodt

Født: 19.08.1965
Bosted: FROGNER, Viken

Bokutgivelser

Ingunn Aamodt er både forfatter og illustrer en del av bøkene siden selv.illustratør. Hun er utdannet lærer i kunst og håndverksfag, men jobber som forfatter på heltid.

Aamodt skriver barne- og ungdomslitteratur, og er særlig kjent for bøkene om Pulverheksa for de yngste barna, Marg & Bein-serien for mellomtrinnet og ungdomsromanene om Marlena Evensen.

I 2006 ble Aamodt nominert til Brageprisen for faktaboka Tutankhamon. I 2008 mottok hun Skolebibliotekarforeningens litteraturpris for sitt samlede forfatterskap. Og i 2010 vant hun ARKprisen for Dukken.

Litterære produksjoner

MARG OG BEIN
MARG & BEIN er grøsser-serien som gir norske barn mareritt. Bak uhyggen står de tre etablerte, prisbelønnede forfatterne Arne Svingen, Ingunn Aamodt og Jon Ewo. Sammen har de laget en spennende forestilling med opplesing, musikk, effekter, dramatisering og noen overraskelser underveis. Marg & Bein i live-versjon får knoklene til å riste hos tilskuerne. Velkommen inn i mørket…

PULVERHEKSA MØTER OTTO MONSTER
Hva skjer når to av Norges mest kjente barnebokfigurer møtes i samme forestilling? Pulverheksa forteller og tryller deretter fram Jon Ewo. Alle får monsterbrøle og dessuten får de svaret på hvorfor Jon Ewo har en gul oppvaskhanske på hodet!