Toggle mobilmeny

Line Nyborg

Født: 14.12.1969
Bosted: HEDALEN, Innlandet

Tema

Enkle metoder for å komme i gang å skrive. Grunnleggende litterære teknikker. Metoder for å skrive mer levende, spennende og originale tekster. Hvordan bruke seg selv og sitt eget liv i skrivingen. Hvordan skaåe troverdige karakterer. Skriving og meditasjon.

Bokutgivelser

Om forfatteren

Line Nyborg er opprinnelig fra Bardu i Troms. I dag bor hun i Årøysund på Nøtterøy hvor hun arbeider som forfatter, tekstforfatter og manuskonsulent. Hennes fjerde roman «Det andre barnet» kommer høsten 2017 på Cappelen Damm. Nyborg har tidligere utgitt tre romaner, som denne våren er samlet i en pocketutgivelse med tittelen BARE MAMMA SOM ER GUD. Trilogien er en usentimental og gripende skildring av en frossen ung kvinnes utvikling og begynnende frigjøring, i slekt med Cora Sandels Alberte-trilogi. Tilldelt Havmannprisen 2012. Nyborg skriver om kvinner som repeterer dårlige valg, og hva som skal til for å velge bevisst. I DET ANDRE BARNET utforsker hun kjernefamilien som konstruksjon og drøm, og setter søkelys på mine, dine og våre barn.
Line Nyborg holder populære skrivekurs flere ganger i året, med fokus på å komme i gang og å finne sin egen unike stemme.

www.linenyborg.tumblr.com/

www.cappelendamm.no