Toggle mobilmeny

Lise Forfang Grimnes

Født: 31.08.1970
Bosted: Vestby, Viken

Forfatteren besøker gjerne

Barnehager. Grunnskole 1.-4. klasse, 5.-7. klasse og 8.-10. klasse. Høyskole og universitet. Bibliotek. Næringsliv og organisasjoner.

Tema

Ungdomslitteratur - både egen og andres, med fokus på trender innenfor Young Adult. Fantasy, røtter og linjer, fra gamle myter til Young Adult. Jenterollen i barne- og ungdomslitteratur Gamle norske sagn og nyere vandresagn Naturmytiske sagn om huldra osv. Skrivekurs med og for ungdom. Naturmytiske sagn om huldra osv. Bokformidling, skrivekurs og fortellerkurs..

Bokutgivelser

Litterære produksjoner

SKYGGE – DER FORTELLINGER SKAPES
Mellom lys og mørke finnes en kraft som kan inspirere til å lage gode fortellinger. Hvilken stemning en tekst vekker i oss er viktig. Hvordan kan vi bare med ord skape gåsehud? Hvordan kan vi male fram kontrastfylte bilder som suger oss fast?

Ungdomsskule er den mest krevande gruppa å formidle litteratur til. Lise Forfang Grimnes har knekt denne koden. Med genuin interesse for populær- og ungdomskultur når Grimnes fram heilt til bakerste benk. Opplegget «Skygge – der fortellinger skapes» er noko av det mest inspirerande eg har sett. – Stig Elvis Furset, Buskerud fylkesbibliotek

Facebook-logoAschehoug-logofabelprosalauget