Toggle mobilmeny

Morten Borgersen

Født: 12.10.1950
Bosted: OSLO

Forfatteren besøker gjerne

Bibliotek. Høyskole og universitet. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner. Videregående skole

Tema

Bakgrunn som skuespiller, regissør og tidlige teatersjef. Kurs i formidling av tekst. Ledelse innen kultur. Familiehemmeligheter/ annen verdenskrig/ far og sønn. Vinter/ vår 2017: Skrivekurs for flyktninger i regi av Røde Kors

Bokutgivelser

Om Jeg har arvet en mørk skog
VG: « Sterkt om svik og fortielse. Skrevet med et stort alvor, men teksten er avdempet uten overtydeligheter. Hva som skal sies og hva som skal forties er til tider oppsiktsvekkende.»

TELEMARKSAVISA: « Terningkast 6. Skriver på en måte som gjør at jeg som leser blir sugd inn i teksten. Stiller i samme klasse som Saabye Christensen, Knausgård og Petterson.»

Om Forestillinger
DAGASVISEN:
«Det viser en Morten Borgersen på sitt beste, en forfatter med sans for fine karakteristikker og dialoger, og evne til å skape temperatur i teksten.»

STAVANGER AFTENBLAD:
I Norge er skuespilleren, teatersjefen, instruktøren og forfatteren Morten Borgersen er flermedialt motstykke til Jonas Gardell… Forestillinger er en mangetydig tittel. Den henspiller på en mann som bestandig har spilt roller og foretrukket det…det er ikke langt mellom forestilling og forstillelse.

www.mortenbo.no