Toggle mobilmeny

Per Ivar Martinsen

Født: 29.09.1964
Bosted: OSLO

Forfatteren besøker gjerne

Videregående skole

Tema

Skrivestimulerende forfatterbesøk, workshop, skrivekurs. Gruppedynamikk, sosialt samspill, dialog og kreativ tilnærming til norskfagets sjangere og virkemidler. Poesi, kortprosa og sangtekster. Språklig nysgjerrighet og diktning i praksis, improvisasjon og metode. Hvordan ta pennen fatt og dikte selv. Vårt språklige mangfold av dialekter, morsmål, muntlighet og slang er særegne ingredienser i den enkelte forfatters originalitet – man velger selv i hvilket toneleie og med hvilken type tekst de formidles. "Flinkhet", grammatikk, rettskriving og fasit settes i midlertidig parentes ...

Bokutgivelser

Plateutgivelser

Om forfatteren

Per Ivar Martinsen er lyriker og gjendikter, låtskriver og musiker. Utgivelser av poesi og kortprosa, gjendiktning og lyrikk til plateutgivelser. Bred arbeidsflate for Norsk Forfattersentrum og DKS siden 2005, med skrivestimulerende forfatterbesøk i Vgs. Har turnert for DKS i fem ulike fylker, òg vært redaktør for skole-antologier. Holdt sitt sjette skrivekurs for ungdom på Litteraturhuset våren 2016. Også oppdrag for Ahus DKS’ tilrettelagte programtilbud, og SKUP-prosjekt. Har holdt skrivekurs for eldre gjennom Kirkens Bymisjon, og gjort kurs/jury-arbeid for Ungdommens Kulturmønstring. Musikkproduksjonen ”Full Baluba!” for Rikskonsertene, og konsertvirksomhet med bandet Coydog i Tyskland og Norge.

25 års arbeidserfaring «på golvet» innen psykiatri og psykisk helse: akutt, bokollektiv, rus og rehab, samt lavterskel-tilbud som musikkinstruktør. Arbeid som kulturformidler alternerer med jobb som miljøterapeut på et dobbeltdiagnose-team i Bydel Gamle Oslo.

Litterære produksjoner

 

Hei, jeg er et dikt! – språkets utallige muligheter