Toggle mobilmeny

Reidar Kjelsen

Født: 10.06.1970
Bosted: OSLO

Forfatteren besøker gjerne

Barnehager. Bibliotek. Grunnskole 1.-4. klasse. Grunnskole 5.-7. klasse. Litterære arrangementer og festivaler. Næringsliv og organisasjoner. Sosiale institusjoner

Tema

Eget forfatterskap. Leselyst, Galskap, Humor, Fantasi, Kjærester, Bevissthet rundt hva vi spiser, Tiss og Bæsj,

Bokutgivelser

Om forfatteren

Reidar Kjelsen eier ikke hemninger. Likevel får han lov til å boltre seg fritt i barnebøkenes verden. Han påstår at damer er det slemmeste som finnes. Han har skrevet bøker om Satans naive sønn, rever som lever under vann og om å spise bæsj. Han har til og med skrevet en prinsessebok for gutter! Reidar synes ikke at man skal undervurdere leserne bare fordi de er barn.

Totalt har Reidar gjennomillustrert rundt 50 bøker, hvorav 15 er selvskrevne.

www.svinepelsen.no

Litterære produksjoner

ÆSJ!

Dette er standup for de aller minste. Jeg forsøker å skape bevissthet rundt det at mennesker spiser dyr, og leker med tabu og fordommer.
Æsj!, Ku uten hode, Tissemus, Rumpetroll og Bertil Bestemmer selv! er bøker for dem som skal stave seg gjennom sine første setninger. Veldig enkle bøker, med vekt på humor. Jeg beveger meg i terrenget rundt disse bøkene, tegner på flippover og er åpen for innspill fra elevene. Det er ikke uvanlig at det skjer helt nye og uventede ting når barnehoder møter hodet til en gal forfatter!

DAMER OG DEMONER
En forestilling i standupaktig stil. Forfattere kan oppføre seg akkurat slik de vil. Jeg brøler så høyt jeg kan og hopper rundt på bordene før du vet ordet av det. Barna får ta del i mine erfaringer med hvor slemme damer kan være. Jeg kommer til å ta opp en av guttene fra salen og dumpe han live foran resten av publikum! Så presenterer jeg barnebøkene mine og viser frem skisser og originalillustrasjoner. Høydepunktet i forestillingen blir gjerne når jeg tegner monster på flippover etter barnas egne beskrivelser. Som bøkene mine, er forestillingen spesielt rettet mot gutter som tror at bøker ikke er tøft. Men det er også fare for at jenter kan få latterkrampe.