Toggle mobilmeny

Om Forfatterkatalogen

I Forfatterkatalogen finner du en oversikt over alle medlemmer i Norsk Forfattersentrum og hvilke tjenester de tilbyr. Vi kan sette deg i kontakt med den forfatteren du ønsker å engasjere, du kan selv ta kontakt med forfatteren via kontaktskjemaet på forfatterens side.

De aller fleste forfattere i katalogen vil være villige til å lese opp fra og fortelle om sitt eget forfatterskap. Mange har også andre, varierte tilbud – fra foredrag om de forskjelligste emner til barnetime for de minste.

Her finner du medlemmer i alle landets fylker

Norsk Forfattersentrum kan gi råd om hvilke forfattere som egner seg best for et bestemt publikum. Vi har formidlet forfattere til private fødselsdager og sølvbryllup så vel som til festivaler og skoleturneer. Vi har over 1 500 forfattere å velge mellom. Norsk Forfattersentrums tjenester er gratis for brukerne – det gjelder både opplysningstjenester og formidlingsarbeid. Ta gjerne kontakt om du har spørsmålInformasjon til medlemmer
Ta kontakt for eventuelle endringer i din oppføring i katalogen. Send oss gjerne en e-post med opplysninger om hvilke endringer du ønsker eller gå inn her for å oppdatere din side.